Home`s
favourite

TEXELL PRIČA

Priča o brendu počinje početkom 2011 godine, kada smo došli na ideju da stvorimo liniju proizvoda koja će se svojim karakteristikama izdvojiti iz postojeće ponude.

Od tog trenutka pa do sada, posvećeno radimo na istraživanju, kreiranju, razvoju i distribuciji proizvoda pod robnom markom Texell, sa ciljem da kroz zadovoljstvo naših kupaca postanemo tržišni lider.

ABOUT COMPANY

CTC-UNIT d.o.o. je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini, uvoznik i distributer svetski poznatih brendova za tržište Srbije: Clatronic, Profi care, Profi cook, Philips, Kumtel, Luxell, Silk’n, Bormioli Rocco, Tefai, Krios i, naravno, Texell.

Kompanija podržava i neguje vrednosti timskog rada, zajedništva, dugoročne saradnje sa partnerima, profesionalizma, kvalitetne usluge i praćenja trendova. Kanali za plasiranje proizvoda i prodaju su supermarketi, hipermarketi, tradicionalne prodavnice, specijalizovane prodavnice i online platforme.

Osim ka više od 700 kupaca u Srbiji, kompanija plasira svoje proizvode i ka tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grčke, Crne Gore.

Naš tim, koji broji 80 Ijudi, svakodnevno predano radi na tome da tu i ostanemo.

AND BEYOUND

Od 2010 godine, poslujemo na slovenačkom tržištu preko ćerke firme CTC-UNIT d.o.o. Slovenija, gde primenjujemo iste principe poslovanja kao i u Srbiji. 

Danas je CTC-UNIT d.o.o. Slovenija ugledna distributerska kuća koja sarađuje sa svim velikim kupcima na tom tržištu.