Stone line

Zbog indukcionog dna, posuđe je pogodno za upotrebu na svim ringlama.

Petoslojni non-stick premaz bez PFOA garantuje nelepljivost, što olakšava pripremu jela i lakše čišćenje posuđa. Debljina posuđa od 3mm čini da se toplota prenosi ravnomerno duž cele posude što daje odlične rezultate u pripremi hrane.

Black line

Texell Black Line linija posuđa je dizajnirana da pruži zdraviju pripremu hrane uz najbolje performanse.

Pored indukcionog dna, ergonomske „soft touch“ drške i idealne debljine tela tiganja, cela linija ima i specijalni Quantanium premaz koji pojačava svojstvo nelepljivosti podloge što omogućava pripremu hrane uz minimalnu upotrebu ulja.

Coral Red

Svojim upečatljivim dizajnom, konusnim oblikom i koralno crvenom bojom se izdvaja u odnosu na konkurenciju.

Aluminijumski tiganji debljine 2,2 mm, sa non – stick premazom imaju odličan odnos cene i kvaliteta. Soft-touch ručka omogućava ugodnu upotrebu na klasičnim ringlama, plinu i staklokeramičkim ravnim pločama.

Ceramic

Pošto je keramika je prirodan materijal, ovu liniju tiganja preporučujemo svima kojima je zdravo kuvanje prvi izbor. Premaz na posuđu ne sadrži PFOA i PTFE, zbog indukcionog dna posuđe je pogodno za upotrebu na svim ringlama a rukovanje je lako uz ergonomski oblikovanu “soft touch” dršku.

Ova linija posuđa ima čiste linije koje se uklapaju u modernu minimalističku estetiku.

Massive line

Massive linija tiganja je proizvedena od livenog aluminijuma što garantuje bolju distribuciju temperature i daje odlične rezultate prilikom pripreme jela.

Iako masivan, ovaj tiganj je i zuzetno lagan, poseduje dvoslojni non-stick premaz, a uz specijalno dizajniranu wooden soft dršku čini da postupak pripreme hrane bude veoma jednostavan.  

Happy Pancake

Savršen tiganj za palačinke. Lagan za upotrenu, veselih boja sa non stik nelepljivim premazom koji služi da lakoa napravite ovu Grčku poslasticu.

Fun Pan

Tiganj sa kvalitetnim non stick premazom pogodan je za sve vrste grejnih ploča.

Silikonska drška koja dolazi u 4 boje, savršeno odgovara vašim potrebama.

Korea Style

Ova linija posuđa donosi duh Azije u vašu kuhinju. Visoke ivice tiganja su upravo onakve kakve se koriste u korejskoj kuhinji, čineći da ovaj tiganj bude nešto između klasičnog tiganja i wok-a.

Dva ispusta na obodu tiganja pomažu da se lako rešite viška tečnosti ili ulja u hrani koju pripremate.

Soft touch drška, indukcijsko dno kao i kvalitetan nelepljivi premaz čine pripremu hrane jednostavnijom, i sam tiganj pogodan za upotrebu na svim ringlama.

Avocado

Moderna linija tiganja za svakodnevnu upotrebu, sa non-stick premazom i soft touch drškom, garantuje odlične rezultate u pripremi hrane.

Ono što daje dodatnu vrednost je poklon špatula koja ide uz svaki tiganj iz ove linije.